Almost every patient of ours greets the well-accustomed team of our practice as dear acquaintances. We believe in permanence and predictability, therefore we are very proud of having been able to count on each other for years.

The Top-Dent dental practice is not a “mass practice”, but a place where a relationship of trust develops between the dentist and the patient and where the patient gets the well deserved attention that is indispensable for the safe and stress-free completion of dental treatments.

Get to know us!

 

Our Team

Dr. Edina Koncz Senior dentist

Több generációs orvos családból származom, Szegedről. Az egyetemi tanulmányaimat is ott végeztem, 1996-ban. 2000 óta otthonom Mosonmagyaróvár, így a saját rendelőmet is már itt alapítottam, 2004-ben. A célom az volt már akkor is, hogy rendelőmben komplex ellátást biztosítsak pácienseim számára. Ezt elsősorban esztétikai fogászati kezelésekkel, szájsebészeti és implantológiai kezelésekkel és parondontológiai kezelésekkel biztosítjuk.

A munkámban mindig is szerettem a kihívásokat, így mindent megteszek annak érdekében, hogy a saját fogait minél tovább megőrizhesse a páciens. A legfontosabb számomra, hogy elérjem, hogy pácienseim bízzanak bennem. Akik már jártak nálunk, ők jól tudják, hogy nálunk általában vidám hangulat van, mert hisszük és tapasztaljuk, hogy ez nagyon sokat segít a pácienseknek abban, hogy bátrabban és oldottabban üljenek be a fogorvosi székbe.

Hobbim a kerékpározás, sífutás és síelés, emellett pedig gasztro imádónak vallom magam. Szeretek megkóstolni, majd meg is főzni különleges ételeket, szeretem a jó borokat és a finom csokoládékat.

 

Tóth Klaudia Fogászati szakasszisztens és dentálhigiénikus

2016-ban szereztem fogászati asszisztens végzettséget Budapesten és 2017. óta dolgozom a doktornővel a Top-Dent fogászat csapatában. Hamar megszerettem a szakmámat és szerettem volna minél többet tudni és minél több kezelésben szerepet vállalni, így 2017-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikus/dentálhigiénikus végzettséget is, így szívesen segítek szájhigiénés tanácsadásban. Mivel a rendelőben kiemelkedően sok sikeres implantációt végzünk, így 2018-ban elvégeztem egy implantológiai alap Hands-on kurzust is.

A páciensek visszajelzése szerint kedves és figyelmes vagyok és mindig mosolygok. Nagyon jól esik visszahallani, hogy könnyebb a pácienseknek a félelmüket legyőzni úgy, hogy mindig hallanak valami pozitív szót, akár tőlem is. Szeretem a munkámban, hogy a fogászat minden területén feltalálom magam és mindennap tanulok valami újat annak köszönhetően, hogy itt mindennel foglalkozunk.

A doktornőhöz hasonlóan én is nagyon szeretek sportolni. Hobbim a futás (a kutyámmal együtt) és a kerékpározás. Emellett pedig természetimádó vagyok és imádok főzni.

 

Klaudia Tóth Dental assistant and
Dental hygienist

Imre Dobos Dental assistant

2014-ben szereztem fogászati asszisztens végzettséget Szombathelyen és 2016. óta dolgozom a Top-Dent csapatában. Kifejezetten érdekel az implantológia, így 2018-ban elvégeztem egy Implantológiai alap Hands-on kurzust is Budapesten. A rendelőben én készítem a panoráma röntgen felvételeket.

Szeretek tanulni és kifejezetten örülök, ha új termék érkezik a fogászati piacra, mert kihívásnak érzem, hogy megismerkedjek ezekkel. A Top-Dent fogászatban azt szeretem a legjobban, hogy a fogászat minden területén ki tudom próbálni magam és mindig tanulok valami újat. Ezt a tudást pedig szeretem a pácienseknek átadni, előre is elnézést, ha túl részletesen magyarázok. 🙂 A félős betegek felé kiemelt empátiával fordulok, korábban én is nagyon féltem a fogorvostól, így tudom mit éreznek.

Hobbim a zenehallgatás, a kerékpározás és a természetjárás.

Our Practice

Rendelőnk kialakításakor és a mindennapjaink során 2 dolgot tartottunk és tartunk a mai napig szemelőtt: kényelem és tisztaság. Kényesen figyelünk mindkettőre.
Várakozni általában csak keveset kell, de azt kényelmes, nyugodt körülmények teszik lehetővé. A kezelő helységeinkben a modern orvosi műszereken és kezelő széken túl svájci gyártmányú prémium levegőfertőtlenítő rendszert használunk mindannyiunk biztonsága érdekében. Ezzel a készülékkel gyakorlatilag a svájci hegyek tiszta levegőjét csempésszük fogászati rendelőnk falai közé. Várjuk Önt szeretettel!